Nieuws

3 september '19

Inmiddels heeft er een dekking plaats gevonden tussen Mia fan't Suydenvelt en Jelle (Kerel) uit de Drentsche Streek. Hopelijk kunnen we binnenkort meer nieuws plaatsen.


19 mei '19

Na een geslaagde nakomenlingendag van de DPHCN zijn onze Mia en Nova (Nyva) fan’t Suydenvelt thuis gekomen met een mooi resultaat. Nova en Mia hebben allebei een Uitmuntend. De nesten van Us Mevrouw fan’t Suydenvelt x Bomi Quilou van de Smalle Ee en Kirsi fan’t Suydenvelt x Bomi Quilou van de Smalle Ee zijn ook beloond met een Uitmuntend. De keuringsrapporten zijn hiernaast te downloaden.


22 april ’19

Tijdens de laatste echo van eind maart is gebleken dat onze Mia fan’t Suydevelt niet drachtig is.

In het najaar van 2019 zal Mia opnieuw gedekt worden door Kerel (Jelle) uit de Drentsche streek. Ook in het najaar zal onze Nova (Nyva) fan’t Suydevelt gedekt worden.

Mocht u interesse hebben voor een pup uit een van deze prachtige combinaties dan kunt u contact opnemen via de gegevens bij “contact”.


16 maart ’19

2 weken geleden hebben we de bevestiging gekregen d.m.v. een echo dat onze Mia inderdaad drachtig is. Inmiddels zijn we de kraamkamer in gereedheid aan het brengen, rond 1 april is de verwachtte werpdatum.

Mocht u interesse hebben voor een pup uit deze prachtige combinatie dan kunt u contact opnemen via de gegevens bij “contact”.


29 januari ’19

Met trots kunnen wij u mededelen dat er inmiddels een dekking heeft plaatsgevonden tussen onze Mia fan’t Suydevelt en Kerel uit de Drentsche streek (Jelle).